Таблица А.9 – Складирани продукти - хранителни

От eurocode.bg
Версия от 16:19, 19 януари 2013 на Proektsoft (беседа | приноси) (Нова страница: {| class="wikitable" !'''Материали''' !'''Обемно тегло<br />γ, [kN/m<sup>3</sup>]''' !'''Ъгъл на<br />естествен<br />откос φ[°] ...)
(разл) ← По-стара версия | Текуща версия (разл) | По-нова версия → (разл)
Направо към навигацията Направо към търсенето
Материали Обемно тегло
γ, [kN/m3]
Ъгъл на
естествен
откос φ[°]
яйца, на поставки (кори) 4,0 до 5,0 -
брашно
насипано 6 25
опаковано 5 -
плодове
ябълки
- насипани 8,3 30
- в касетки 6,5 -
череши 7,8 -
круши 5,9 -
малини, опаковани 2 -
ягоди, опаковани 1,2 -
захар
насипана, на купчини 7,5 до 10,0 35
уплътнена и опакована 16
домати 6,8 -
зеленчуци, листни
зеле 4 -
салати 5 -
зеленчуци, бобови
- общо 8,1 35
- соя 7,4 30
- грах 7,8 -
зеленчуци, кореноплодни
общо 8,8 -
цвекло 7,4 40
моркови 7,8 35
лук 7 35
ряпа 7 35
картофи
насипани 7,6 35
в касетки 4,4 -
захарно цвекло
нарязано и изсушено 2,9 35
необработено 7,6 -
мокри резенки 10 -
ЗАБЕЛЕЖКА: Виж раздел 4.

← Обратно към постоянни товари