Категории за проследяване

Направо към навигацията Направо към търсенето

Тази страница съдържа списък на категории за проследяване, които се попълват автоматично от софтуера на МедияУики. Имената им могат да се променят чрез съответните системни съобщения в именното пространство МедияУики.

Категория за проследяване Име на съобщението Критерий за включване на категория
Индексирани странициindex-categoryСтраницата съдържа __INDEX__ (и е от именно пространство, в което такова отбелязване е позволено), поради което се индексира от роботи, където обикновено не би била индексирана.
Неиндексирани странициnoindex-categoryСтраницата не се индексира от роботи, защото съдържа вълшебната думичка __NOINDEX__ и е от именно пространство, в което такова отбелязване е позволено.
Страници, които използват повтарящи се аргументи в извикванията на шаблонаduplicate-args-categoryСтраницата съдържа шаблонни извиквания, които използват повтарящи се аргументи, като например {{foo|bar=1|bar=2}} или {{foo|bar|1=baz}}.
Страници, които прекалено много пъти използват ресурсоемки анализиращи функцииexpensive-parserfunction-categoryСтраницата използва твърде много ресурсоемки анализиращи функции (като #ifexist). Вижте Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Страници, съдържащи шаблони с пропуснати аргументиpost-expand-template-argument-categoryСтраницата е по-голяма от $wgMaxArticleSize след разгръщането на аргументите на шаблона (нещо в тройни фигурни скоби, например {{{Foo}}}).
Страници с превишен допустим размер на включените шаблониpost-expand-template-inclusion-categoryСтраницата е по-голяма от $wgMaxArticleSize след разгръщането на всички шаблони, поради което някои шаблони не са разгърнати.
Скрити категорииhidden-category-categoryКатегорията съдържа __HIDDENCAT__, което предотвратява показването ѝ в страниците по подразбиране.
Страници с неработещи препратки към файловеbroken-file-categoryСтраницата съдържа повредена препратка към файл (препратка за поставяне на файл, когато такъв не съществува).
Страници с превишен брой възлиnode-count-exceeded-categoryСтраницата превишава максималния възел-граф.
Страници, в които е превишена дълбочината на разгръщанеexpansion-depth-exceeded-categoryСтраницата превишава максимално допустимата дълбочина на разгръщане.
Страници с игнорирани заглавия за показванеrestricted-displaytitle-ignoredСтраницата съдържа игнориран {{DISPLAYTITLE}}, защото той не съвпада с действителното заглавие на страницата.
Страници, използващи невалидни самозатварящи се HTML таговеdeprecated-self-close-categoryСтраницата съдържа невалидни самозатварящи се HTML тагове, като <b/> или <span/>. Поведението им скоро ще се промени, за да съответства на изискванията на HTML5, а употреба им в уикитекста е непрепоръчителна.
Страници със зацикляне в шаблонаtemplate-loop-categoryТази страница съдържа зацикляне в шаблона, т.е. шаблон, който рекурсивно се самоизвиква.
Страници с математически грешкиmath-tracking-category-errorСтраниците в тази категория имат грешки при използването на математическите тагове.
Страници с грешки в показването на математически изразиmath-tracking-category-render-errorСтраниците в тази категория имат грешки при визуализирането на математическите изрази.